Crisisorganisatie

Altijd alle contactgegevens van uw crisisorganisatieleden, afdelingen/locaties en crisisteams up-to-date beschikbaar.

Een crisisorganisatie bestaat uit personen die één of meerdere crisisrollen vervullen en die deel uit kunnen uitmaken van crisisteams. De leden van een crisisorganisatie vervullen onmisbare rollen als een crisis de organisatie treft. Het is dus cruciaal om inzicht te hebben in de opbouw van jouw crisisorganisatie.

 

Met de module Organisatie zorg je ervoor dat de contactgegevens van de leden van jouw crisisorganisatie en andere  medewerkers altijd up-to-date en toegankelijk zijn. Wij koppelen desgewenst met het HRM-systeem van jouw organisatie, zodat CrisisSuite iedere nacht contactgegevens synchroniseert en zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt en altijd beschikt over up-to-date contactgegevens van de leden van jouw crisisorganisatie. Dat bespaart veel tijd en is minder foutgevoelig.

 

Ook leg je in de module Organisatie de structuur van jouw crisisorganisatie vast: personen (contactgegevens en gebruikersbeheer), disciplines (rollen/afdelingen), teams en locaties. Deze module is de basis van CrisisSuite, omdat iedere andere module gebruik maakt van die structuur. Op basis van de disciplines, teams en personen kun je o.a. acties uitzetten, oproepen/alarmeren, situatierapportages delen en nog veel meer functionaliteiten van CrisisSuite gebruiken.

 

Wil je meer weten over de verschillende modules binnen CrisisSuite, klik dan hier.

 

Het is belangrijk dat de module Organisatie goed is ingericht, maar daar kunnen wij je natuurlijk bij helpen! Meer lezen over ons onboarding proces.

 

·       Contactgegevens van de leden van jouw crisisorganisatie up-to-date toegankelijk

·       Leg de structuur vast van jouw crisisorganisatie

·       Wij koppelen met jouw HRM-applicatie voor synchronisatie en/of ADFS (o.b.v. SAML2.0) voor authenticatie.

Alle modules