Incidentregistratie

Incidentmanagement, dashboarding én rapportage voor bedrijven, meldkamers en evenementen.

Regie vanuit één platform

Met de module Incidentregistratie heeft u regie over de melding, registratie en afhandeling van alle incidenten in uw organisatie. U heeft volledige controle over de inrichting van de module. Incidenttypen, vragenlijsten, instructies en voorbereide acties, maken dat uw collega’s er gemakkelijk en snel mee kunnen werken. En omdat we koppelen met andere applicaties waar uw organisatie mee werkt, hoeft u niets meer dubbel in te voeren en verlaagt u de werkdruk.

(Automatische) incidentmeldingen

U beschikt over een centrale inbox waarin uw incidentmeldingen kunt ontvangen via:

- E-mail vanuit een mailprogramma, webformulier of andere applicatie
- Sms vanaf een telefoon of andere applicatie
- CrisisSuite App
- Koppeling voor binnenkomende telefoonoproepen
- Koppeling met ComBus® van Entropia
- Overige API-koppelingen

Incidenttypen

Door de applicatie in te richten met incidenttypen kan er efficiënt en consistent worden gewerkt. Aan een incidenttype kunnen namelijk de volgende elementen worden gekoppeld:

Instructies
Incident-specifieke informatie; hier kunt u instructies voor de afhandeling, protocollen, verwijzingen of andere kennis toegankelijk maken.

Vragenlijsten
Incident-specifieke formulieren, waardoor medewerkers direct de juiste informatie uitvragen en registreren.

Voorbereide acties
Incident-specifieke acties die met één klik toegewezen kunnen worden aan een verantwoordelijke collega.

Bijlagen

Aan een incidentkunnen bijlagen worden gekoppeld, zoals afbeeldingen, video’s en documenten. Als er bijlagen met een incidentmelding binnenkomen (bijvoorbeeld via e-mail of API), dan worden deze bijlagen ook automatisch meegenomen in de incidentregistratie.

Acties

Vanuit een incident kunt u acties aanmaken en toewijzen aan verantwoordelijken. De verantwoordelijke ontvangt een notificatie van de actie en kunnen de status bijhouden, een reactie teruggeven en bijvoorbeeld foto’s/video’s toevoegen vanuit de app.

Informeren

Vanuit een incident kunnen personen via sms, telefoon of e-mail worden geïnformeerd. Zo kunt u bijvoorbeeld management of een andere afdeling snel informeren over een specifiek incident met een hogere impact.

Dashboards & Rapportages

Dashboards zorgen voor real-time overzicht van de situatie. In de implementatiefase stemmen wij deze af op uw wensen. Rapportages kunnen meteen druk op de knop worden gegenereerd op basis van bijvoorbeeld een bepaalde periode,  gemarkeerde incidenten of incidenttype.

Compleet operationeel centrum of meldkamer

Door onze koppeling met het communicatieplatform ComBus® van Entropia  worden informatie- of gespreksaanvragen via portofoons automatisch geregistreerd en kunnen incidenten direct worden afgehandeld. Zo beschikt u over een complete oplossing, waarbij communicatie, registratie en afhandeling naadloos in elkaar overgaan.

CrisisSuite

De module Incidentregistratie is een onderdeel van CrisisSuite. U kunt Incidentregistratie zowel standalone als in combinatie met CrisisSuite gebruiken.

Alle modules