Drie websites voor crisismanagers

1/4/2024
René de Jong
Commercieel Directeur
Merlin Crisis Software linkedin profiel

Als jij je bezig houdt met crisismanagement, dan is het goed om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Deze 3 websites zijn goede bronnen voor het actueel blijven binnen het dynamische vakgebied van crisismanagement, ongeacht van de branche waarin je werkt. De links naar deze websites kun je vinden in het bericht bij deze video.

1: de website van het NCSC; het Nationaal Cyber Security Centrum

Cybersecurity raakt ons allemaal, dus daarom is het goed om deze site te volgen. Het NCSC deelt regelmatig nieuws, expertblogs en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

2: Crisismanager.nl

Dit is een online vakblad over crisismanagement. Op deze website verschijnen wekelijks journalistieke artikelen waarin crisismanagers kennis, ervaringen en lessons learned met elkaar delen.

3: de website van het NIPV

Het Nederlands Instituut voor Publieke Veiligheid deelt regelmatig nieuws, maar ik vind vooral hun kennisbank interessant. Op deze website staat een overzicht met relevante onderwerpen. Per onderwerp kun je daar kennisdocumenten downloaden en links naar externe documenten vinden.

Nieuwsbrief Crisismanagement

Wil je graag op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen, maar schiet het erbij in om dit soort websites te volgen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief, en ontvang maandelijks actueel en relevant nieuws op het gebied van crisismanagement! Klik hier om je in te schrijven.

Meer lezen.

Nieuws

CrisisSuite in een nieuw jasje

Nieuws

Verslag eerste editie Crisismanagement Boost

Crisismanagement

Beter voorbereid een crisis in? Doe de gratis QuickScan!

Terug
0%
100%