Meer over Merlin Software

Over Merlin

Een crisissituatie in uw organisatie komt altijd onverwacht en is ongewenst. Merlin helpt u de schadelijke gevolgen van een crisis te beperken door u te ondersteunen met praktische softwaretools voor crisismanagement. Die tools helpen u bij de voorbereiding op een crisis, tijdens een crisis en bij de evaluatie als de rust weer is teruggekeerd.
Met CrisisSuite faciliteren we crisisorganisaties om elke crisis het hoofd te bieden. En dankzij de Social Media Trainer kan elke crisisorganisatie zich voorbereiden op de impact van social media tijdens een crisis.
Daarnaast publiceren we elke week inspirerende artikelen over crisismanagement, informatiemanagement en software om crisisorganisaties te helpen om naar een volgend kwaliteitsniveau te groeien.
Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Onze missie met Merlin.

Merlin Software is in 2015 opgericht om best-in-class software te maken om organisaties in staat te stellen om crises slimmer te bestrijden.

Oprichters Ruud van den Beukel en René de Jong zagen in de praktijk dat er veel misging bij het managen van crises. Dit lag nooit aan de wil van mensen, maar de complexiteit en druk zorgde voor fouten.

Na een zoektocht naar crisismanagement software om dit proces makkelijker en effectiever te maken, besloten ze de oplossing zelf te bouwen.

Merlin kent inmiddels veel klanten in een divers aantal markten, waaronder Eneco, Scania, TVM en meer dan 25 ziekenhuizen en zorginstellingen.

Merlin Crisis Software oprichters Ruud van den Beukel en Rene de Jong

Bij Merlin werken?

Bekijk vacatures