Meer over Merlin Software

Over Merlin

Een crisissituatie in uw organisatie komt altijd onverwacht en is ongewenst. Merlin helpt u de schadelijke gevolgen van een crisis te beperken door u te ondersteunen met praktische softwaretools voor crisismanagement. Die tools helpen u bij de voorbereiding op een crisis, tijdens een crisis en bij de evaluatie als de rust weer is teruggekeerd.
Met CrisisSuite faciliteren we crisisorganisaties om elke crisis het hoofd te bieden. En dankzij de Social Media Trainer kan elke crisisorganisatie zich voorbereiden op de impact van social media tijdens een crisis.
Daarnaast publiceren we elke week inspirerende artikelen over crisismanagement, informatiemanagement en software om crisisorganisaties te helpen om naar een volgend kwaliteitsniveau te groeien.

Onze missie met Merlin.

Merlin Software for Crisis is in 2015 opgericht om best-in-class software te maken om organisaties in staat te stellen om crisissen slimmer te bestrijden.

Oprichters Ruud van de Beukel en René de Jong zagen in de praktijk dat er veel misging bij het managen van crises. Dit lag nooit aan de wil van mensen, maar de complexiteit en druk zorgde voor fouten.

Na een tevergeefse zoektocht naar crisismanagement software om dit proces makkelijker en effectiever te maken, besloten ze zelf de oplossing te bouwen.

Merlin kent inmiddels veel klanten in een divers aantal markten, waaronder Eneco, Scania, Bronovo Ziekenhuis en TVM.  

Het Merlin team.

Deze mensen zetten zich elke dag in om onze software producten nog beter te maken.
Ruud van den Beukel
Algemeen Directeur
René de Jong
Commercieel Directeur
Paul Scheele
Trainer / adviseur
Mike van der Hulst
Trainer / adviseur
Martijn Hendriks
Software development manager
Kristina Lucas
Office Manager
Kjell van Arkel
Software ontwikkelaar
Jan-Willem van Dronkelaar
Software ontwikkelaar
Hans Kamman
Trainer / adviseur
Bas Ammerlaan
Software ontwikkelaar

Kom je bij ons werken?

Bekijk vacatures