Merlin in een nieuw jasje

24/5/2022
Ruud van den Beukel
Algemeen Directeur
Merlin Crisis Software linkedin profiel

Deze week hebben wij onze nieuwe website gelanceerd! Deze biedt ons mogelijkheden om onze software, CrisisSuite en Social Media Trainer, te presenteren op een manier die beter bij ons past. We hebben daarbij ook gekozen om ons logo en onze huisstijl in een nieuw jasje te steken. We zijn nog steeds Merlin en blijven dus ook herkenbare elementen gebruiken, zoals het Merlin-schild. Met onze nieuwe huisstijl zijn we gegaan voor een moderner lettertype, vloeiende lijnen en frisse kleuren die beter passen bij het karakter van ons bedrijf.

Wij willen het verhaal over onze software anders vertellen. Op de nieuwe website is daarom ook beter en duidelijker te zien wát er allemaal mogelijk is met CrisisSuite en hoe onze klanten over de software spreken. Het zijn namelijk juist deze klanten en samenwerkingspartners die meedenken over de doorontwikkeling van onze software. Dit brengt CrisisSuite steeds verder en zorgt dat het aan blijft sluiten bij de behoefte van onze klanten en de vraagstukken uit de praktijk. Daarbij vindt ons team dit een fijne manier van werken en halen wij hier veel plezier uit! 

Onze website is splinternieuw, dus mocht je iets zien dat niet klopt of als je feedback wilt geven; trek gerust aan de bel ! Dan kunnen wij het verbeteren.

Meer lezen.

Crisismanagement

Risicomanagement en IT-integratie: Een kritische kijk op samenwerking

Crisismanagement

Video: Het Calamiteitenhospitaal: de bufferzone voor de Nederlandse zorg

Nieuws

Klantarena: 5 dingen die we hebben geleerd van onze klanten

Terug
0%
100%