Plannen

Crisisplannen altijd digitaal toegankelijk voor de leden van uw crisisorganisatie.

Crises bestaan in alle vormen en maten. Een cybercrisis kan ervoor zorgen dat je geen toegang meer hebt tot de IT-infrastructuur van jouw organisatie. En een brand kan tot gevolg hebben dat je geen toegang meer hebt tot het gebouw. In beide gevallen kan het betekenen dat je geen toegang meer hebt tot crisisplannen, protocollen en plattegronden. Daardoor begint het crisisteam met een achterstand, waardoor de schade kan oplopen.  

 

Met de module Plannen zorg je ervoor dat de leden van jouw crisisorganisatie altijd toegang hebben tot up-to-date crisisplannen, taakkaarten en andere essentiële documenten. Door documenten te koppelen aanrollen, afdelingen en teams heeft iedereen direct toegang tot de documenten die voor hen noodzakelijk zijn. Het crisisteam kan aan de slag en ieder teamlid weet wat van hem of haar verwacht wordt.

 

Wij koppelen met het documentbeheersysteem (DMS) van jouw organisatie, zodat CrisisSuite jouw documenten iedere nacht synchroniseert en jij hier dus geen omkijken meer naar hebt. Zo blijven je crisisplannen dus altijd up-to-date en toegankelijk voor de leden van jouwcrisisorganisatie.

  • Jouw crisisplannen altijd en overal digitaal beschikbaar.
  • Ieder teamlid beschikt over zijn/haar eigen relevante crisisdocumenten
  • Wij koppelen met het documentbeheersysteem (DMS) van jouw organisatie

Alle modules